Contacto

MUSIC MASTERS MANAGEMENT
08009 BARCELONA

Teléfono: (+34) - 660.595.571

 

Correo electrónico: info@musicmasters.es

 

También puede ponerse en contacto con nosotros utilizando nuestro formulario de contacto.

Horario: 10 - 14 h. / 16 - 18 h.

Nuevo proyecto

Nos complace poder presentarle nuestro nuevo proyecto cultural.

Noticias

Nueva página web

Estaremos encantados de que visite nuestra nueva página web.

L'Associació Musical "Eugènia Verdet", en col·laboració amb Music Masters, presenta per primera vegada a Barcelona una temporada estable de concerts al Reial Cercle Artístic de Barcelona, entitat amb la qual han establert un estret vincle cultural de col·laboració.

 

Situat en ple centre de Barcelona, el Reial Cercle Artístic té la seva seu al Carrer dels Arcs nº5, a escassos metres de la Plaça de la Catedral i al capdavall de la zona més comercial i turística de la ciutat comptal: el Portal de l'Àngel.

 

El Cercle Artístic va ser fundat l'any 1881 per un grup de pintors barcelonins amb el propòsit de crear un espai per fomentar la vida cultural de la ciutat. L'any 1884 era conegut com a Centro de Acuarelistas, recuperant tres anys més tard el seu nom original de Cercle Artístic a causa d'una refundació. L'entitat va mantenir un protagonisme destacat en la vida artística i social barcelonina, especialment entre els últims anys del segle XIX i les primeres dècades del segle XX, organitzant actes socials, balls i festes populars d'entre els quals destaquen els balls al gran saló de la Llotja i al Gran Teatre del Liceu. També funcionà com a local de joc. En varen ser aleshores puntals destacats artistes de la talla de Santiago Rusiñol i Ramon Casas. El 1893, les tensions internes suscitades entorn les activitats extra-artístiques i el tarannà de l'entitat desembocà amb l'escissió d'un grup de socis que fundaren una societat paral·lela de tendència cristiana, el Cercle Artístic de Sant Lluc. Lluís Graner, en la seva etapa de president, aconseguí treure l'entitat d'un molt baix moment econòmic, aconseguint la participació de tots els seus socis en exposicions-tòmbola d'obres donades per aquests.

El 1916, el rei Alfons XIII li concedí el títol de Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Al llarg de la seva història, el Cercle ha ocupat moltes seus i ha tingut una vida itinerant. Finalment, el 1959, amb l'adquisició del Palau Pignatelli i de l'antiga Casa Bassols l'entitat aconseguí l'estabilitat desitjada.

 

Tot aprofitant aquest llegat cultural, artístic i històric tan important, l'Associació Musical "Eugènia Verdet", fundada l'any 2009, pretèn dinamitzar l'oferta musical de la ciutat comtal en ple centre de Barcelona, a través de diversos cicles i gèneres específics que, habitualment, no tenen prou cabuda dintre de les demés programacions musicals barcelonines.

 

Així doncs, l'oferta musical de l'AMEV queda distribuïda entre quatre cicles vitals que s'aniran alternant al llarg de la temporada: Cicle de "Grans Pianistes", Cicle de "Música de Cambra", Cicle de "Grans Solistes" i Cicle "Simfònic".

 

Al marge d'aquesta distribució per gèneres, l'AMEV, juntament amb l'Associació Musical "Joaquim Malats" i Music Masters, promourà durant els mesos d'estiu el Festival Internacional de Música Catalana de Barcelona, el FESIMCAT, amb la voluntat de seguir el camí iniciat ja l'any 2012 i consolidar aquest Festival durant l'època de l'any que ens visiten més turistes i nouvinguts, tot difonent la cultura musical catalana en el seu centre més neuràlgic.

 

La Temporada 2014 s'ha iniciat amb un gran concert simfònic a càrrec de l'Orquestra Filharmonia Ibèrica, de la mà del mestre brasiler convidat Daniel Bortolosy, tot actuant com a solistes la violinista ucraïnesa Nataliya Borysyuk i el pianista català Melani Mestre.

 

Tot havent assolit un èxit extraordinari de públic, aquest concert ha donat el tret de sortida a la nodrida agenda de concerts que ens complaurà anunciar paulatinament, molts dels quals tindran com a protagonistes a grans pianistes d'arreu que han deixat petjada en el Concurs Internacional de Piano "Eugènia Verdet" que ve realitzant-se des de l'any 2002.

 

Tanmateix, molts seran els solistes i agraupacions musicals de cambra que ens visitaran en els propers mesos, artístes de gran prestigi que, en molts casos, serà la primera vegada que tinguin oportunitat d'actuar a la ciutat comtal, en un marc tan emblemàtic com la Sala dels Atlants del Reial Cercle Artístic.

 

L'Oquestra Filharmonia Ibèrica i l'Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona, entitat que també col·labora amb l'AMEV, seran les dues orquestres residents durant les Temporades 2014-2015.

 

Sigueu benvinguts a tots els concerts !!